Retourneren

Webshopbestellingen

 

Indien u niet tevreden bent over een besteld artikel, kun u deze retourneren, mits het artikel ongewassen of gedragen is. Wij verzoeken u het artikel onbeschadigd en met de originele prijskaartjes te retourneren. Indien er bij het beoordelen van het artikel schade is geconstateerd, of de originele prijskaartjes zijn verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

Als consument heeft u wettelijk 14 dagen om de overeenkomst te herroepen na de ontvangst- of afhaaldatum van de bestelling. Herroepen is mogelijk door het direct terugzenden van het pakket, maar ook door een melding te doen dat u de overeenkomst wenst te ontbinden. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket naar ons terug te zenden. Dit betekent dat wij alle retourzendingen accepteren die binnen 30 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum naar ons worden teruggezonden. De verzendkosten die gemaakt moeten worden om het product te retourneren zijn voor uw eigen rekening. U krijgt echter wel het volledige aankoopbedrag, inclusief door ons reeds gemaakte verzendkosten om het te versturen naar u, retour. 

Download hier uw modelformulier!

Ruilen 

Om het proces zo snel mogelijk en soepel te laten verlopen, is het bij ons niet mogelijk om een artikel te ruilen. Mocht u graag een artikel in een andere maat of kleur ontvangen, dient het artikel retour te worden gestuurd en opnieuw te worden besteld. Op deze manier ontvang je het snelst het juiste artikel.

Retourneren Gratis in een van onze winkels

Webshop bestellingen kunnen gratis worden geretourneerd worden in het filiaal Versteegh jeans Leiden & Katwijk. Zorg dat u het bijgevoegde retourformulier ingevuld meeneemt naar de winkel. Onze modeadviseurs helpen je vervolgens graag verder in de winkel.

Retour Adres:

T.a.v. Retour VJ
Versteegh jeans
Andreasplein 13
2225GR Katwijk ZH