Retourneren

Niet Tevreden? Zo Kun Je Retourneren

We streven ernaar dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Mocht een artikel echter niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je dit binnen de voorwaarden retourneren. We accepteren retouren van artikelen die ongedragen en ongewassen zijn, mits ze ook onbeschadigd en voorzien van de originele prijskaartjes teruggestuurd worden. Let op: als bij inspectie blijkt dat het artikel beschadigd is of de prijskaartjes verwijderd zijn, behouden we ons het recht voor om waardevermindering in rekening te brengen.

Herroepingsrecht

Als klant heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst of het afhalen van je bestelling, zonder opgave van redenen, de koopovereenkomst te herroepen. Dit kun je doen door het artikel direct terug te sturen of door eerst aan te geven dat je van de koop afziet. Vanaf het moment van herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel daadwerkelijk te retourneren. Dit betekent dat we alle retouren accepteren die binnen 30 dagen na ontvangst of afhaaldatum bij ons terugkomen.

Kosten Van Retournering

De kosten voor het retourneren van een product zijn voor jouw rekening. Wij adviseren om het pakket verzekerd te verzenden naar ons omdat wij niet aansprakelijk zijn voor pakketten die niet bij ons aankomen of schade aan het pakket. En vergeet niet het verzendbewijs goed te bewaren als bewijs van de verzending. Maar niet getreurd, je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die wij maakten om het artikel naar jou te versturen, terug. Zo zorgen we ervoor dat je risicovrij bij ons kunt shoppen.

Download hier uw modelformulier!

Ruilen

We willen je shoppingervaring zo efficiënt en aangenaam mogelijk maken. Om deze reden bieden we geen directe omruilservice voor bestelde artikelen. Wil je een artikel in een andere maat of kleur? Dan vragen we je vriendelijk om het huidige artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Zo zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk over het juiste artikel kunt beschikken.

Gratis Retourneren in Onze Winkels

Heb je iets via onze webshop besteld en wil je het retourneren? Dit kan kosteloos in onze winkels in Leiden en Katwijk. Vergeet niet het meegeleverde retourformulier volledig ingevuld mee te nemen. Onze modeadviseurs staan klaar om je verder te helpen en het retourproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Retouradres

Wil je je bestelling per post terugsturen? Gebruik dan het volgende adres:

T.a.v. Retour VJ
Versteegh Jeans
Andreasplein 13
2225 GR Katwijk ZH