PME Legend Leiden Historie

PME Legend Leiden Historie

PME Legend Leiden Historie

Versteegh Jeans Leiden was de eerste winkel in Leiden en omstreken die het bekende Nederlandse merk PME Legend verkocht. De eigenaar, Bob Bulder, begon met de verkoop van de bekende leren jassen van PME Legend op de Vrije Geer in Amsterdam-Sloten. Destijds droeg het merk nog de naam PALL-MALL.

Huub Versteegh, eigenaar van Versteegh Jeans Leiden, begon in die tijd ook met de verkoop van de bekende leren jassen van PME Legend en breidde zijn assortiment uit naar PME Legend jeans, truien, t-shirts, polo's, sweaters, overhemden en meer. Deze uitbreiding resulteerde uiteindelijk in een speciale PME Legend store op de Haarlemmerstraat 129 in Leiden.PME Legend is een merk dat zich richt op stoere en robuuste mannenkleding. Het combineert functionaliteit met stijl en heeft een sterke focus op kwaliteit. Het merk staat vooral bekend om zijn iconische leren jassen, die symbool staan voor avontuur en piloten. Daarnaast biedt PME Legend een breed scala aan andere kledingstukken die perfect passen bij de moderne man.

Versteegh Jeans Leiden speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van PME Legend. Als een van de eerste winkels die het merk in Leiden introduceerde, heeft Versteegh Jeans bijgedragen aan de populariteit en bekendheid van PME Legend in de regio. De winkel heeft altijd gestreefd naar het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service aan zijn klanten.De doelgroep van PME Legend bestaat uit mannen die houden van een stoere en robuuste stijl. Ze waarderen kwaliteit en functionaliteit in hun kleding en voelen zich aangetrokken tot het avontuurlijke imago dat PME Legend uitstraalt. Het merk richt zich op mannen die graag buiten zijn, genieten van vrijheid en streven naar authenticiteit.

Met zijn uitgebreide assortiment aan jeans, truien, t-shirts, polo's, sweaters, overhemden en andere kledingstukken biedt PME Legend een complete garderobe voor de moderne man. De kleding is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen mannen er comfortabel uitzien en zich zelfverzekerd voelen.

Kortom, Versteegh Jeans Leiden speelt een belangrijke rol in de historie van PME Legend. Als pionier op het gebied van dit bekende Nederlandse merk heeft Versteegh Jeans bijgedragen aan de populariteit ervan in Leiden en omstreken. Met zijn stoere stijl en focus op kwaliteit spreekt PME Legend mannen aan die houden van avontuur, vrijheid en authenticiteit.


3 opmerkingen


  • https://ukrain-forum.biz.ua/

    I was ble to find good inco from your content. https://ukrain-forum.biz.ua/


  • https://ukrain-forum.biz.ua/

    I was able to find good info from your content. https://ukrain-forum.biz.ua/


  • Guus

    Geweldige winkel. Ik kom er al jaren


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.