Katwijk

 

Versteegh Jeans Katwijk - Bereikbaarheid

Als je op zoek bent naar trendy en kwalitatieve jeans in Katwijk aan zee, dan is Versteegh Jeans de winkel voor jou. Met een ruim assortiment aan merkbroeken en deskundig advies, is Versteegh Jeans dé plek om jouw perfecte spijkerbroek te vinden. Maar hoe bereik je deze winkel? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Locatie

Versteegh Jeans bevindt zich op het Andreasplein 13 in Katwijk aan zee. Deze locatie is ideaal gelegen in het centrum van de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Parkeren

Voor mensen die met de auto komen, zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Versteegh Jeans. Op loopafstand van de winkel zijn er diverse parkeerterreinen en parkeergarages waar je jouw auto veilig kunt parkeren.

 

 • Parkeren bij Parkeergarage Princehaven: Deze parkeergarage ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Versteegh Jeans. Het biedt voldoende parkeerplaatsen en is gemakkelijk te bereiken via de N206.
 • Parkeren bij Parkeerterrein Noordduinen: Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de winkel. Het is een goede optie als je wat langer wilt parkeren.
 • Parkeren bij Parkeergarage Tramstraat: Deze parkeergarage ligt iets verder weg, op ongeveer 15 minuten loopafstand. Het biedt echter wel voldoende parkeergelegenheid en is een handige optie voor bezoekers die dichtbij het centrum willen parkeren.

Openbaar vervoer

Voor mensen die liever met het openbaar vervoer reizen, is Versteegh Jeans ook goed bereikbaar. Vanaf treinstation Katwijk aan zee kun je eenvoudig te voet naar de winkel gaan in ongeveer 10 minuten.

Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die stoppen in de buurt van Versteegh Jeans. Je kunt gebruik maken van de volgende buslijnen:

 

 • Buslijn 37 richting Leiden Centraal
 • Buslijn 90 richting Den Haag Centraal
 • Buslijn 91 richting Noordwijk

 

Houd er rekening mee dat busdienstregelingen kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om de actuele vertrektijden te controleren voordat je op pad gaat.

Fietsen

Katwijk aan zee is een fietsvriendelijke stad en Versteegh Jeans moedigt mensen aan om met de fiets te komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen beschikbaar in de buurt van de winkel waar je jouw fiets veilig kunt parkeren tijdens het winkelen.

Adresgegevens

Andreasplein 13
2225 GR Katwijk
Tel +31 714 07 22 69 

Let op! Heeft u vragen over u webshop bestelling? Bel met het telefoonnummer van de klantenservice:  085-1301743  

 

Openingstijden

Maandag              13:00 - 18:00
Dinsdag                09:30 - 18:00
Woensdag            09:30 - 18:00
Donderdag            09:30 - 21:00
Vrijdag                  09:30 - 18:00
Zaterdag               09:30 - 17:00
Zondag                 Gesloten!

Route en parkeren

Versteegh Jeans ligt achter de boulevard op het Andreasplein in Katwijk. Vanaf de parkeergarage op de boulevard is het 1 minut lopen naar de winkel. Er is ook  voldoende parkeergelegenheid in de omgeving!

 

 

    Contactformulier

    Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.