Veilig betalen

VersteeghJeansonline.nl maakt betalen van je aankoop lekker makkelijk. Wij accepteren diverse soorten betalingen in onze webshop, zoals;
iDeal, Afterpay, Paypal, Klarna (betaal achteraf), Creditcards (Mastercard, Maestro, Visa, American Express), Billink.nl, Giropay, Sofort banking, Belfius Direct Net, Apple Pay, Google Pay, KBC/ CBC Payment Button, Bancontact, en bankstorting.

Betaalwijze

Kosten

Ideal Gratis
Creditcard
Gratis
Paypal
Gratis
Afterpay
Gratis
Klarna
Gratis
Billink
Gratis
Giropay
Gratis
Sofort
Gratis
KBC/CBC
Gratis
Belfius
Gratis
Bancontact
Gratis
ING Home Pay
Gratis

 

IDEAL

Betaal vertrouwd, veilig en gemakkelijk online met iDeal, in je vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals je altijd gewend bent.

De voordelen van iDEAL ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL, vertrouwd en veilig internetbankieren
  • Met iDEAL betalen kan meteen, geen registratie of bestanden downloaden of een persoonlijke account aan te maken.
  • iDEAL is direct te gebruiken bij  ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • Gemakkelijk en snel in gebruik, de betaalgegevens worden automatisch ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Daarbij hou je altijd controle en overzicht op je betaling,
  • Jouw iDEAL betaling is meteen zichtbaar op je bankrekeningoverzicht onder vermelding van onze webshopnaam.

AFTERPAY

 

Je bestelling thuis op je gemak passen, bekijken en ervaren. het kan met AfterPay. En helemaal tevreden met je bestelling? Super! Je betaalt dan gemakkelijk met één klik op de knop. Wil toch iets retour sturen? Geen probleem! Je betaalt alleen voor wat je houdt met AfterPay. Houd wel rekening met retourvoorwaarden van de desbetreffende webwinkel.

PAYPAL

Op een veilige manier met PayPal je betaling direct elektronisch voldoen, via je creditcard of betaalrekening. Bij het bestellen kies je voor de betaaloptie ‘PayPal’. Er wordt dan een scherm geopend waarbij je met jouw PayPal-account de betaling kunt voltooien. Ben je niet in het bezit van een PayPal-account?  Dan kan je deze op een eenvoudige manier zelf aanmaken. De  betaling wordt normaal gesproken dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie kan je ook altijd terecht op de website van Paypal.

KLARNA 

Met Klarna ‘Betaal later’, betaal je je bestelling gewoon achteraf zodra je deze van hebt ontvangen en besluit die te houden. Je betaalt nooit voor wat je terugstuurt. Nadat je  je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en/of  andere gevraagde gegevens hebt ingevuld, betaal je wanneer het jou goed uitkomt (tijdens de betaaltermijn van 14 dagen). Achteraf betalen met Klarna is daarom veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vindt je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen bij  Klarna of  Klarna App  te gebruiken.

BILLINK

Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden, gewoon gemakkelijk en veilig. Je bestelt een artikel(en) zoals je en kiest als betaalmethode de optie Billink. Als je bestelling is geleverd, kan je rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Wil je de bestelling houden of artikelen terugsturen? Dan kan je gewoon de retourprocedure van de webshop volgen. De factuur van je bestelling ontvang je enkele dagen later per e-mail. In de Billink app kan je het openstaande factuur vinden. Na ontvangst van de factuur heb je standaard 14 dagen de tijd om te betalen.  Je aankoop is altijd beschermd.

APPLE PAY

Apple heeft de mobiele betaaldienst Apple Pay in gebruik. Deze methode maakt het mogelijk om zonder fysieke bankpas te betalen in winkels, restaurants, boetiekjes en hotels. Je kunt zonder probleem met Apple Pay in winkels, maar ook online betalen. We gebruiken onze smartphone veel , dus heb je met Apple Pay ( smartphone of watch) altijd je bankpas bij de hand.

GIROPAY

Giropay en is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en lijkt veel op het Nederlandse iDEAL.  Als een bestelling hebt geplaatst bij een webshop, geef je aan om met Giropay te willen betalen. Je selecteert je bank en je wordt doorgeleid naar het internetbankieren van je eigen bank. De betaalopdracht staat dan klaar. Je autoriseert de betaling op dezelfde manier als bij het internetbankieren zoals je gewend bent. Het bedrag wordt van je betaalrekening afgeschreven en tot dan worden zowel jij als de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

SOFORT

Ook Sofort van Klarna (was Sofort Banking) is ook een eenvoudige en directe betaalmethode die al jaren internationaal gebruikt wordt. Klanten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen hiermee gemakkelijk betalen door een overschrijving via je online banksysteem.

KBC/CBC, BELFIUS, BANCONTACT

      

In België behoren Belfius en KBC/CBC tot de grootste banken. Samen met 2 banken en Bancontact bieden wij een online betaalservice aan in onze webshop. Zodat ook onze klanten in België de mogelijkheid hebben om eenvoudig, veilig en vertrouwd een bestelling te plaatsen en te betalen.

CREDITCARD

        

Wij accepteren in onze webshop de creditcards van Mastercard Maestro, Visa en American Express.

Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van ING Home Pay, een online betaalmethode in België. Iedereen met een Home Bank- of Business Bank account bij een Belgische ING heeft de mogelijkheid om met ING Home Pay te betalen.

 

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

  • Kies & check: 

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 

  • 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 

  • 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.