Versteegh Jeans

Versteegh Jeans een begrip in en om de regio Leiden. De ruime keuze in jeans, onze speciale lengte maten en een breed assortiment aan bovenkleding is al bij veel mensen bekend.

De winkels van Versteegh jeans in Leiden en Katwijk aan Zee zijn door Huub Versteegh gestart. Daarnaast hebben zijn twee broers onafhankelijk van elkaar  ook een Versteegh Jeans, de één aan de Burgwal in Delft en de ander op de Molendijk in Oud-Beijerland.

Versteegh Jeans Delft Burgwal 2
'Versteegh Jeans Delft Burgwal 2'

 

De winkels in Leiden en Katwijk aan Zee zijn een tijdje terug overgedragen aan Kees en Dirk , de zonen van Huub.

 
'Versteegh Jeans Oud Beijerland Molendijk 28'
Daarnaast is sinds Maart 2020 een mooie webshop gekoppeld aan deze twee winkels met zelfs een nog breder assortiment. Dat hieraan een vraag was bleek al gauw aan de vele bestellingen van klanten uit zowel binnen als buitenland, waar wij als Versteeghjeansonline enorm blij en trots op mogen zijn. Steeds zullen wij onze webshop blijven innoveren om onze klanten een zo goed en breed mogelijk assortiment aan te bieden. Zodra wij weer open mogen ben je meer dan welkom bij onze winkels in Leiden en Katwijk aan Zee. Natuurlijk staat onze webshop klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen, mocht je vragen hebben en leveren wij je bestellingen snel bij je thuis af zoals je, misschien al, van ons gewend bent.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.